Nu och nyss: Henrik...

Twitter Updates

    Följ mig på Twitter

    tisdag 27 juli 2004

    Idag har sommaren kommit... eller. Jo jag är säker för imorgon åker vi till Grekland...
    Dagens tips: Bo Kaspers spelar på Tjolöholmsslott den 22 augusti. Om vädre är ok är det en himla trevlig tillställning. Boka här >>

    fredag 23 juli 2004

    Semester är härligt men utan sol och värme blir det inte riktigt rätt. På onsdag åker vi till Grekland eller närmare bestämt till Karpathos.
    Se här >>

    lördag 17 juli 2004

    25 grader i solen och strålande solsken hela dagen... något bra måste jag ha gjort för att förtjäna detta första dagen på semestern :-) Skriv i min gästbok (klicka på kommentera nedan).

    fredag 16 juli 2004

    En ny Vespa har sett dagen!!! Vespa Granturismo 200. För "bara" 45 000 kr är den din..... Såg den på stan igår och nu vill jag ha! Vill ha! Vill ha! :-)
    Kolla in den här>> 
    Kolla in dess data här >>

    tisdag 13 juli 2004

    Har ni "fellow" göteborgare tänkt på hur det stinker på stan? Det luktar spya/gammal öl/ruttnande chips och det beror inte bara på att jag jobbar nära Avenyn.... Tydligen beror det på bladlöss och att det finns för få nyckelpigor i år. Märkligt...

    måndag 12 juli 2004

    En vecka till semseter sätter guldkant på den tristaste måndagen :-)

    fredag 9 juli 2004

    Sådärja. Då var fotoalbumen integrerde i den nya designen. Kolla genom att klicka på "Alla album" underbilden längst ner till höger.

    torsdag 8 juli 2004

    Nu har jag hittat "min" nya DVD-mediacenter-pryl. Jag skriver "min" för att det bara är en tidsfrågan innan jag MÅSTE köpa den :-) Kolla här >>

    torsdag 1 juli 2004

    Sommar sommar sommar... la la... la la... nu säger de på nyheterna att vi ska få ihållande regn i de nästa tio dagarna.... suck!