Nu och nyss: Henrik...

Twitter Updates

    Följ mig på Twitter

    tisdag 25 maj 2004

    Visste ni att nästan 200 miljoner människor i Kina är "på vandring" in till de större städerna vid kusten. Jordbruket har moderniseras vilket har lett till massarbetslöshet.... Det bor ca 200 miljoner människor i Europa... Food for thought.

    onsdag 19 maj 2004

    Nu slutar jag om 3 minuter! Fyra dagar ledigt och en planerad tur till Danmark gör än strålande glad. Ha en trevlig kristiflygare :-)

    tisdag 18 maj 2004

    Hörde från en kompis att till den nya mini iPod finns det en FM-sändare. Tanken är att du ska kunna sända radio från din MP3-spelare som din radio i bilen ska kunna "tuna" in. Eller om du är ute och springer med någon kan du sända din musik till hans fm-radio. Problemet är att den inte är tillåten i Sverige... man måste ha sändningstillstånd även om räckvidden bara är 20 meter... typiskt Sverige...

    söndag 16 maj 2004

    Då återstår bara den vanliga frågan. Var det rätt låt som vann? Är den dansande Xena sångerskan den bästa schlagerlåten i Euopa? Finns det ingen annan som kan prestera bättre? Ganska sorglig tanke...

    måndag 10 maj 2004

    En ny cool must-have pryl är på G i Sverige. Sony Ericsson har tagit fram en liten pryl för bildvisning, musik uppspelning och presentationer direkt på en TV eller projektor. Prylen ser ut som en förvuxen scart-kontakt och ska kunna kommunicera både med IR och Blåtand. Priset kommer ligga på ca 1000 kr. Kolla in den här.

    söndag 9 maj 2004

    Vi har blivit med bil. En fin liten golf på två år. Mörkgrå, blå, grön... mörk petrolium kanske :-) Premiärturen gick till Marstrand.

    torsdag 6 maj 2004

    Hörde att det var total monförmörkelse här om dagen. Missade det helt men det var säkert mulet ändå :-(