Nu och nyss: Henrik...

Twitter Updates

    Följ mig på Twitter

    söndag 30 november 2003

    Nu är vi äntligen på väg. Läs om vår resa genom att klicka på den stora bilden ovan.

    tisdag 25 november 2003

    Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden!
    Der borde vara tvärtom istället. Man borde dö först, så var det avklarat.
    Sen bor man på ett ålderdomshem. Man blir utsparkad för att man är för frisk, hämtar ut pensionen och när man börjar arbeta får man en guldklocka för första dagen.
    Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av pensionen. Dricka sprit och partaja och så är det dags för högskolan.
    Sen är det dags för småskolan, att bli en liten unge och leka utan att behöva ta ansvar. Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna i spa, med lyx som centralvärme och matleverans. Sen slutar det med orgasm!

    måndag 24 november 2003

    Ny teori om varför det blir varmare!! I korthet handlar det om oss (big surprise!). Med våra varma hus, fabriker, bliar och maskiner genererar vi så mycket värme att det motsvarar förändringarna i klimatet.... En Nobelpriskanditad kanske?

    torsdag 20 november 2003

    Enligt en amerikansk musiktidning är U2:s låt One den bästa i världshistorien..... kan jag väl kanske köpa. Att Nirvanas Smells Like Teen Spirit kom trea får mig att undra vem som egentligen röstat och hur frågan var ställd...

    Undra vad Mozart och grabbarna hade tyckt om Nirvana?

    onsdag 12 november 2003

    Myndigheterna i Hong Kong har kallat in en korokodiljägare från Australien (nej inte han på tv) för att fånga en krokodil som de senaste två veckorna har vandrat omkring i stadens vattendrag... Hade jag varit korokodilen hade jag stuckit därifrån så fort som möjligt. Han riskerar att bli allt ifrån bälten till marinerad i en flaska brännvin :-)

    tisdag 11 november 2003

    Från och med årsskiftet blir det förbjudet att pussas och kramas på gator och torg i Moskva... Va skönt för dem att slippa det problemet då har det bara maffian kvar ;-)

    måndag 10 november 2003

    Är det en slump att det är så liten skillnad på orden muskulös och muskel lös?

    måndag 3 november 2003

    I Dagens Industri idag står det om en thailändare vars Nokia exploderade i handen på honom. Enligt honom kan det bero på två saker. Endera beror det på det piratbatteri han satt i eller så beror det på att han samtidigt öppnade garageporten med en fjärrkontroll... Så se upp alla Nokiaägare med fjärrkontroll till garageporten :-)