Nu och nyss: Henrik...

Twitter Updates

    Följ mig på Twitter

    måndag 24 februari 2003

    Sondagen inneholl en mycket trevlig golfrunda pa Nad Al Sheba Golf Club pa dagen och Porsches lansering av den nya modellen, Cayenne, pa kvallen. Lanseringen skedde pa Dubais nya konferenscenter som ocksa invegs gar. Narvarande var riktiga hojdare som tex en av Shejkerna. Idag har vi tagit en tur till stranderna soderut. Har hittar man massor av marinor med enorma lyxbatar och Borj El Arab, ett av varldens dyraste hotell.

    lördag 22 februari 2003

    En hel dags shopping i ett enormt flashigt och valsorterad galleria gore en trott som bara den. Trott men glad. Har sett en massa saker som jag vill ha :-) Hittade en vaning med bara elektronikbutiker..... Ska nog be att bli avslappt dar imorgon medan de andra gor nagot annat :-)

    fredag 21 februari 2003

    Efter tva timmar i flyg till Frankfurt och sen ytterligare fem och en halv sitter jag nu i Dubai. Trott men glad. Lat aventyret borja!

    måndag 17 februari 2003

    IMPORTANTE! Jag har haft lite problem med mitt mailkonto nyligen. Det ska vara åtgärdat nu.

    fredag 14 februari 2003

    Gör det ända rätta på denna kommersiella påhittade dag. Ge en gåva till Hjärt och Lungfonden. Det är ju trots allt alla hjärtans dag!

    torsdag 6 februari 2003

    Himla just prisguide för dataprylar. Besök Buggy!

    söndag 2 februari 2003

    En kompis hittade den här siten om en kommande Manga-film. Hur snygg som helst. Ser verkligen fram emot premiären någon gång under 2003. Besök siten!